Dutch

 

De nieuwste Pokémon games zullen in de komende maanden worden uitgebracht. Sedert 2 jaar hebben Pokémon fans over de hele wereld ongeduldig moeten wachten op een nieuwe spel. Iedereen wacht ervoor, maar niet iedereen is in staat om te wachten. Gelukkig is er een manier om deze spellen eerder te spelen dan verwacht. Wij beschikken over een Demo Versie van het spel die je kan spelen tot je de 2de gym badge behaald hebt. Met de Pokémon Ultra Sun Rom en Pokémon Ultra Moon Rom kan je het spel vandaag spelen. Je kan de Rom voor Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon gemakkelijk afhalen op onze website. Nadat je klaar bent met het downloaden van de Roms kan je ofwel de Roms transfereren naar je Nintendo 3DS of de Roms runnen met een 3DS Emulator.

Wij hebben hard gewerkt om de nieuwe Pokémon games te verwerken in een Rom, maar uiteindelijk is het ons gelukt. Omdat er zoveel mensen ons werk willen misbruiken hebben wij beide Roms beschermd met een enquête. De enquête is enkel bestemt voor menselijke verificatie en het is volledig gratis, dus je hoeft je geen zorgen te maken. Nadat je de enquête volledig hebt ingevuld zal de download automatisch starten en kan je genieten van het spelen van het spel. 

 

 Pokemon Ultra Sun Download

Pokemon Rom

 Pokemon Ultra Moon Download

free download

 

Hoe moet je het spel downloaden

Klik hier boven op de download knop en start je download

Vervolledig de enquête

Voltooi je download

Geniet van het spel!

 

Wat verwacht je van Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon?

Wel het is een totaal verschillende wereld in vergelijking met de wereld in Pokémon X en Y. Hierdoor ga je een heleboel aan nieuwe gebieden kunnen verkennen. Naast betere grafische beelden zijn er ook nieuwe toegevoegde functies aan de gevechten. Deze zijn zeer interessant en maken de gevechten nog beter. Echter blijft het verhaal hetzelfde zoals het altijd geweest is bij de allereerste Pokémon spellen. Je bent op een missie om de allerbeste Pokémon trainer te worden. Om dit te bereiken moet je alle acht badges veroveren en de elite 4 verslagen. Zoals altijd is er een kwaadaardige organisatie die misbruik wil maken van de Pokémon en het is jouw taak om deze te vernietigen. Dit keer zijn er veel nieuwe Pokémon om te vangen. Probeer ze allemaal te vangen en word de beste Pokémon trainer die de wereld ooit gekend heeft.

Net zoals in de vorige Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire games zullen mega evoluties een rol spelen. Wanneer de band tussen de trainer en Pokémon heel sterk is, is het mogelijk dat de Pokémon een mega evolutie ondergaat. Natuurlijk zal niet elke Pokémon daartoe in staat zijn. Nintendo heeft een handvol Pokémon gekozen die dit kunnen. Online kan je gemakkelijk een lijstje vinden van deze Pokémon, dus ga je gang en zoek erachter als je geïnteresseerd bent om dit te weten. 

De online multiplayer van deze spellen zijn een echte succes verhaal. Je kan duidelijk zien dat Nintendo gefocust is om het nog beter te maken en om eerlijk te zijn is Nintendo er heel goed in geslaagd. Het is nog gemakkelijker met je vrienden te spelen en er zijn ook nog extra spel modules toegevoegd. Het is nu mogelijk om met 5 andere personen op hetzelfde moment te spelen. Het is een 3 tegen 3 gevecht en deze zijn echt adembenemend. Ook is er een link naar Pokémon Go tussen deze spellen. Ik raad je aan om het zelf eens te bekijken want je gaat aangenaam verrast worden.

 

Dus wat is de beste mogelijke Pokémon aanhang die je kan hebben in Pokémon Ultra Sun Rom en Pokémon Ultra Moon Rom?

Uiteraard moet je aanhang de starter Pokémon bevatten. Deze Pokémon behoren tot de beste uit het spel en het zou heel dom zijn om deze niet te gebruiken. En voor de rest moet je een mix hebben van verschillende soorten. Eigenlijk zou je voor elke type Pokémon dat er bestaat een type moeten hebben dat erg effectief is tegen dat specifieke type. Als dat het geval is kan je gemakkelijk switchen tussen de Pokémon en maakt je tegenstander geen schijn van kans.

 

Wat met legendarische Pokémon?

Dit hangt sterk af van de legendarische Pokémon. Soms zijn ze overschat maar op andere momenten zullen zij je goed vooruit helpen. Aan het einde kan je alleen maar beter worden door veel te oefenen en zoveel mogelijke ervaring op te doen. Dus start het spel op en blijf spelen.